EsPa 2009 Keltainen etsii uusia pelaajia

Laji on jalkapallo ja joukkueen kotipaikka on Espoo. Joukkueeseen kuuluu 25 jäsentä ja kalenterissa on 64 tulevaa treeniä tai peliä.

Etelä-Espoon Pallo, EsPan 2009 Keltainen kilpajoukkue toivottaa kaikki uudet pelaajat tervetulleeksi mukaan kokeilemaan harjoittelua tavoitteellisessa ympäristössä ja pelaamista kilpajoukkueessa.

Joukkueen vastuuvalmentaja toimii seuran juniorivalmennuspäällikkö Jani Suhola, Uefa B. Tämän lisäksi joukkueella on myös palkattu kakkosvalmentaja Shashank Mane, Uefa C sekä seuran akatemiavalmentaja ja kolme muuta valmentajaa.

EsPassa on pelaajia ympäri pääkaupunkiseutua. EsPa 2009 Keltainen harjoittelee ja pelaa kotipelit Matinkylän urheilupuistossa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Lue lisää joukkueesta sivuiltamme http://www.etelaespoonpallo.fi/joukkueet/2009keltainen/ ja ilmoittaudu mukaan toimintaan.

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty noin 5 tuntia sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
EsPa 2009 Keltainen: kokoonpano